eventapp_by_eventassist.jpg

EventApp

Met de EventApp heeft de deelnemer altijd en overal alle informatie over het evenement in zijn broekzak. Programmaboekjes kunnen zo tot de verleden tijd horen. Via pushberichten kun je als organisator extra focus creëren op belangrijke momenten. Bevorder de interactie met en tussen deelnemers door het plaatsen van foto’s en berichtjes en motiveer ze om dit ook zelf te doen. Onderling kunnen bezoekers ook berichtjes naar elkaar sturen. Een ideale manier om ontmoetingen te plannen.


ScanApp

Check gemakkelijk je bezoekers in via onze ScanApp op tablets. Het E-ticket of Passbook ticket wordt gemakkelijk en snel gescand. Gedurende het evenement heb je altijd real-time inzicht in de bezoekersaantallen. Na afloop van je evenement ontvang je van ons een rapportage waarin je kunt zien hoe de registratie is verlopen in tijd en aantallen. Handige informatie voor een volgende keer!

scanapp_by_eventassist.jpg

passbook_by_eventassist.jpg

Passbook

Geen gedoe meer met het uitprinten van je E-ticket, maar gewoon je toegangsticket op je smartphone! Dat kan met een Passbook ticket. Het Passbook ticket wordt, net als bij het e-ticket, als link in de bevestigingsmail gestuurd. Na het downloaden van het Passbook ticket wordt deze automatisch opgeslagen in een Wallet App. Er zijn Wallet apps beschikbaar voor zowel Apple, Android als Windows. Zodra de Passbook op de telefoon staat, kunnen er ook pushberichten naartoe worden gestuurd, ingepland op tijd of locatie.