Services

Event Websites

EventAssist verzorgt per evenement een mooi vormgegeven website. Deze website is het middelpunt van de communicatie over uw evenement. Op deze website staat, naast informatie, foto’s en video’s natuurlijk een duidelijk inschrijfformulier.

 Lees verder...

Deelnemersregistratie

EventAssist verzorgt de uitnodiging en registratie van de deelnemers aan uw evenement. Een goede registratie zorgt ervoor dat alle informatie eenvoudig en overzichtelijk beschikbaar is.

Lees verder...

Kwaliteit

Al ruim 7 jaar onderscheidt EventAssist zich door betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij hebben een professioneel support en project team en begeleiden onze klanten gedurende het gehele traject. Een succesvol uitnodigings- en registratie traject komt tot stand door de combinatie van kennis over het evenement en kennis van deelnemerregistraties.

Lees verder...

Deelnemer beheer

Als klant van EventAssist krijgt u een eigen omgeving waar u op kan inloggen en u uw evenementen kunt beheren. Vervolgens kunt u per evenement uw deelnemers op gemakkelijke en snelle manier managen. 

 

E-tickets en Passbook

Uw deelnemers per mail voorzien van een E-ticket in PDF formaat volledig opgemaakt naar de look en feel van het evenement.

Ook is het mogelijk daarbij een agenda uitnodiging of Passbook ticket te faciliteren. Op deze manier  heeft uw deelnemer altijd en waar dan ook de beschikking over zijn/haar toegangsbewijs.

Payment

Wilt u een bijdrage vragen van uw deelnemers? Met de Payment Module is het mogelijk om tijdens het registratieproces direct een betaling te doen via iDeal.

 

Badges en de guestlist App

Op locatie kan er doormiddel van een E-ticket een badge voor de genodigde worden uitgeprint die is opgemaakt in de look and feel van het evenement. Op de badge staat de informatie die is ingevoerd tijdens de registratie.

Doordat de badge binnen enkele seconden is gemaakt is het mogelijk om op locatie nog toevoegingen en of wijzigingen te verwerken.

Heeft u een kleine groep genodigden maar wilt u wel weten wie er aanwezig is en wie u nog kan verwachten? Gebruik dan de door EventAssist speciaal ontworpe guestlistApp. Meer weten, lees verder op de guestlistApp pagina

 

Communicatie

EventAssist maakt het mogelijk om effectief te communiceren met de deelnemers aan uw evenement.

E-mail
U verstuurt eenvoudig uitnodigingen, reminders, updates en e-tickets naar (selecties) van deelnemers.

SMS
Vanuit EventAssist kunnen ook SMS-berichten worden gestuurd. A la minute of op een vooraf ingesteld tijdstip. Handig én attent!

PDF
Documenten die door deelnemers geprint moeten worden, kunnen als .pdf verzonden worden. Netjes in de gewenste opmaak.

Personalisatie
E-mails, SMS-berichten en .PDF-bestanden kunnen gepersonaliseerd worden verzonden.

Evaluaties

Om het effect en het rendement van uw evenement te meten kunt u EventAssist inzetten voor een evaluatie. 

Na afloop van het evenement de deelnemers die aanwezig waren uitnodigingen voor het invullen van uw online evaluatie formulier.

Social Media

EventAssist ondersteunt diverse social-media kanalen. Uw registratiewebsite kan worden voorzien van diverse 'tools': Een live twitter stream, Facebook like-buttons enzovoorts.